joi, 25 noiembrie 2010

Vine Craciunul!!!


Debia astept Craciunul, dar sa nu vina teza! Incurand trebuie sa dau tezele si una din ele cade fix de Mos Nicolae.... Cam nasol, dar sper ca Mos Nicolae sa imi aduca o nota mare. Craciunul este superb cu toate decoratiunile, mirosul de brad care se simte in aer, dar mai ales debia astept zapada si sa vina Mos Craciun. Din pacate acest an este unul fara bani dar stiu ca Mosu nu va uita pe nici un copil cuminte. Daca vreau ca Mosu sa vina si in acest an trebuie sa fiu cuminte, sa iau note mari si sa ascult de parinti mei.

2 comentarii:

Mos Craciun spunea...

Te rog sa mai citesti inca o data textul, si sa il corectezi gramatical. Chiar daca esti cuminte si iei note mari...mosul nu vine la copilasii care nu sunt atenti la cum scriu, si cum se exprima.

Alex spunea...

Multumesc pentru ca mai amumtat. O sa fiu cuminte si sper si ma straduiesc sa iau note mari. Te astept sa vii cu cadouri pentru toti copii. O sa pun o cana cu lapte cald si o farcurie cu prajiturele ca sa ai putere sa ajungi la toti copii, iar pentru renii tai o sa las o galeata cu apa.
Cu mult mult drag
Alexandra!