miercuri, 26 decembrie 2007

Am fost la munte


Astazi am fost la munte si am luat-o pe prietena mea cea mai buna Georgiana. In alta masina a fost si Beatris o alta prietena buna. Cand am inceput sa urcam pe amandoua partile erau numai masini, numai o banda pe care se urca si se coboara.Cand am ajuns mi-a fost frica sa ma dau cu sania. Am inceput sa ma dau numai cu picioarele pe jos,Georgiana cu Beatris au prins viteza mare de tot.Cand m-am dat a doua oara am putut sa ma dau cu viteza ca mi-a trecut frica. Cand sa dat Giorgiana a sarit peste un damp si a plecat sania fara ea intr-o padurice, a stat zece minute sa o caute. Inainte sa plecam am vazut cu toti un om care a zburat cu parapanta si ni s-a parut minunat, as fi vrut sa zbor si eu. In drum spre casa, la plecarea din statiunea montana am ramas blocati vreo zece minute, tata cu MIA (masina noastra) abia a reusit sa se descurce ptr ca apoi sa mergem jumatate de drum cu viteza melcului.
A fost o zi minunata si sper sa mai mergem cat mai curand.





8 comentarii:

Anonim spunea...

wow ma gindeam ca-i mai mare zapada la munte:) tare as fi tras si eu o runda cu sania;)...cind eram noi mici ne dadeam pe pirtia de sanie in Paring cu punga de nylon...pina ne-a ramas odata "curul" intr-un ciot de brad:)...atunci ne-am adus aminte ca avem si saniute;)...incearca ski-ul o sa-ti placa!!

Alex spunea...

Iti multumesc pentru sfat dar sunt sigura mai bine este cu sania ca acuma am 9 ani si 9 luni si o sa ma dau cu schiurile cand o sa am 11 ani ca acuma imi este frica.

Anonim spunea...

Ce sanie neascultatoare. :))
Felicitari pt blog. :)

Alex spunea...

paulaionescu - bine ai vent pe paginea mea

Anonim spunea...

Alexandra sa nu rizi...da cum le zice la aia cu blanurile alea pe ei...?? Parca aveau un nume ...da mie nu-mi vine acum cum le zice...si Diana ma intreba cum le zice..si de ce umbla asa imbracati...de ce am stiut sa-i explic da numele nu imi vine in minte nicidecum;)...stii tu cumva cum le zice???sau poate stie ICE !!

Alex spunea...

Aia erau craii ei se mai numesc si pitarai. Ei vin sa ne cante colinde si cantace de iarna.

Anonim spunea...

pitarai sa asa le zice !! Merci !!

Alex spunea...

Nu ai de ce, este de datoria mea sa raspund la intrebari.