marți, 25 decembrie 2007

Seara de Craciun

In seara de Craciun, dupa ce am venit de la colindat, de obicei Mos Craciun ne aduce bradul, dar de aceasta data nu l-am gasit in casa. Tata a vrut sa taie corcodusul, nucul si parul. Norocul a fost ca am gasit bradul pirdut undeva prin gradina  l-am dus in casa si l-am impodobit. Am plecat sa ma spal pe dinti si cand am venit inapoi in camera am gasit cadourile, ptr ca venise Mos Craciun.  Am gasit un aparat de fotografiat, globul pamantesc, un cal cu caleasca, multe dulciuri, o geaca cu blanita, pantaloni rosii si o bluzita cu puf asa cum imi doream. Am fost foarte fericita si ii multumesc lui "Mos Craciun" !

3 comentarii:

Dee@ spunea...

Iti doresc o copilarie minunata in continuare si multe succese, mica blogeritza :)

La multi ani, fericiti!

Anonim spunea...

Hallo Alexandra...bun venit printre noi cei mari:)...am vazut citeva desene ale tale si mi-au placut...m-as bucura sa vad ce ai mai desenat!Am citit si poezii care iti apartin...am vazut si poze facute cu noul aparat de la mosul:)M-as bucura sa ne impartasesti si tu cum vad copii lumea asta...Ma bucur ca Mosul a fost darnic...atitea daruri insemnind ca ai fost deosebit de cuminte...Iti doresc o vacanta frumoasa...cu multa zapada !! si sper sa ne cunoastem cindva !!

Alex spunea...

D33@ - bine ai venit pe pagina mea ! :)

Iti multumesc frumos si eu iti doresc Sarbatori Fericite si La multi ani!

Andrea - bun venit si tie, ma bucur ca ti-au placut poeziile mele, si voi incerca de acum inainte sa fac cat mai multe poze frumoase si sa scriu cand am timp si dupa ce imi fac lectiile !
Si eu sper sa ne cunostem, Sarbatori fericite si tie si La multi Ani !