duminică, 9 martie 2008

Dans popular

La scoala, eu si alti copii de la o alta clasa, am fost alesi de catre doamna Directoare sa dansam un dans popular pentru niste straini care au venit din alte tari. Cand toti copii au scapat de la scoala, numai noi am mai ramas ca sa facem repetitii. Dupa ce am terminat repetitiile care au tinut o saptamana in fiecare zi, am rugat-o pe bunica mea sa imi caute costumul popular. Dupa o saptamana de repetitii, a sosit si ziua cea mare. Dansul se tinea la Primarie cu ocazia vizitei strainilor veniti la un simpozion. La scoala a venit tati sa ma duca cu masina la Primarie, dar ca ploua foarte tare, tati a mai luat niste copii in masina. Am ajuns la Primarie la ora 9 a vorbit primarul dupa aceea a inceput spectacolul, dupa ce am dansat am mai ramas sa facem poze.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Hei mi-ai cam lipsit;)...acum stiu si de ce...am vazut si eu imagini care le-a pus tati pe net...dar sa fiu sincera nu m-am gindit ca si tu dansezi acolo...am sa ma mai uit odata. Felicitari si ma bucur pentru voi ca ati reusit in timp atit de scurt sa il puneti pe picioare...daca ti-a placut cred ca sunt grupe care danseaza si prin Petrosani stiu de la un nepot de-al meu care a fost cind era scolar la dansuri ...grupa lui a fost sa prezinte dansuri populare pina in Germania si Austria...

PAPICHULLOOO spunea...

Felicitari, tineri care sa danseze muzica populara gasim mai rar.

Anonim spunea...

Andrea si Bogdan va multumesc !

Poate ca o sa ajung in curand in Germania cu grupa de metaloplastie, in curand am sa pun niste fotografii cu lucrarile mele, dar sa am putin mai mult timp liber.

Anonim spunea...

Daca ajungi si esti in apropiere de noi m-as bucura sa stiu...eu locuiesc linga Frankfurt...sa-mi zici poate ne intilnim:) m-as bucura muult;)