luni, 5 mai 2008

Vacanta de pasti

In vacanta de pe pasti, am fost cu parinti mei la Tulcea. Am mers pana acolo cu masina 8 ore si jumate. Pe drumul inspre Tulcea, am vazut pe o parte rapita inflorita si multa vita de vie. Cand am intrat in orasul Tulcea se vedea numai 4 blocuri si cateva case, impresia mea fiind aceea a unui oas mic, dar nu s-a dovedit asa. Am ajuns la mamaia care ne-a servit cu de toate: oua rosi, icre de peste, friptura de miel, cozonac, ciorba de miel si peste. Mamaia este strabunica mea. Mami si tati au mers pe faleza, pentru ca tati nu au mai fost niciodata la Tulcea. A doua zi am mers la muzeu si la monumentul de unde se putea vedea tot orasul. De acolo am mai plecat la Murighiol. Acolo am vazut ptr prima oara in viata mea case au acoperisul din stuf. Plimbarea in Delta Dunari cu barca, a fost cel mai placut moment. Pe marginea apei pe langa stuful foarte des, cresc numeroase salci si plopi, care formaza o padure destul de deasa. In Delta, traiesc foarte multe vietuitoare dintre care am reusit sa vad: lebede, pelicani, puscarusi si chiar o caprioara. Apa era atat de limpede incit vedeam prin ea pana si pestii. O zona foarte frumoasa a fost cea in care cresc florile de nufar. Bunicul meu a luat o floare de nufar si a facut un lantisor pentru mine si mami. Am vazut delta dunari si mi-a placut foarte tare. In ziua urmatoare am plecat inspre casa, unde am ajuns dupa un alt drum lung si obositor.
Aceasta vacanta a fost una dintre cele mai reusite vacante de pana acum, si ca sa vedeti si voi cum a fost, va pun niste poze facute de mine.















3 comentarii:

Dee@ spunea...

Ma bucur ca o consideri cea mai reusita vacanta de pana acum si iti doresc la cat mai multe :)

Mi-a placut ca l-ai luat pe Sheiu Baloo cu tine. Nici eu nu plec nicaieri fara Giorgo :D

Anonim spunea...

mi-a placut mult cum ai descris vacanta ta...si hai sa-ti zic un secret : imi plac mai tare pozele tale decit a lui tati;))

Alex spunea...

Ma bucur ca va place si sa stai linistita Andrea ca nu o si ii spun.