duminică, 13 iulie 2008

In vacanta de vara


A trecut o luna de vacanta. Prima oara am fost cu mami, cu tati, cu prietena mea Georgiana, cu Beatris si parinti ei tanti Mariana, nenea Mihaita si cu Bunelu, la Calan. Bunelu este bunicul meu.

MIA, masina lui tati a fost la reparat si am fost cu duba lui nenea Edi, colaboratorul lui tati de la magazin. Cand am ajuns la Calan ne-am imbracat in costumele de baie si eu, cu Georgiana si cu Beatris am mers in apa de 1m, iar parinti nostri au mers in piscina cu apa mare.
Eu am facu scufundari Georgianei i-a fost frica ca ma inec. Beatris a intrat cu colacul. Dupa ce am iesit din apa, am mers eu cu georgiana in parculetul de joaca din statiune.


Eu m-am dat pe topogan, iar Georgiana si Beatrice sau dat pe hinta.


Dupa ce am mancat niste mici si gratare, am primit si cate o inghetata delicioasa si ne-am jucat de-a printesele.

A fost o zi superba si tati mi-a promis ca vom mai merge acolo in acest an. Intre timp am ajuns la Pestera Muierilor, Manastirea Polovragi si o rezervatie de zimbri, dar despre toate astea o sa va povestesc altadata.

Imi place in vacanta :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Hy ...ti-ai facut de cap dupa cite vad dupa ce am plecat eu ;)...ma bucur ca ai o vacanta atit de frumoasa. Bucura-te din plin de ea ca trece tare repede...Iti doresc in continuare o vacanta placuta!!Ne vedem la iarna pe pirtia de ski;)
te pup,
Andrea