luni, 22 septembrie 2008

Avantajele produselor AMD



Cum am spus si aici, principalul avantaj al produselor AMD, este un foarte bun raport pret/performanta la care se adauga calitatea din ce in ce mai crescuta a acestor produse, precum si gama din ce in ce mai larga care incepe sa acopere cam toata sfera necesitatilor unui user. Astfel ca de la AMD avem procesoarele din seria AMD Phenom X3 sau Phenom X4, care pe langa confortul operari pe mai multe nuclee simultan, ne ofera si o posibilitatea de a ne bucura de avantajele platformelor care au la baza placi ce pun in valoare calitatile de execeptie ale chipseturilor din seria AMD 790FX sau 790GX. Ptr a ne bucura la maxim de filmele HD sau jocurile de ultima generatie, AMD in urma colaborarii cu inginerii de la ATI, ne pun la dispozitie placile video din seria ATI Radeon HD 4800.
AMD nu ii uita nici pe cei care prefera mobilitatea, si in acelasi timp vor performanta la un pret acceptabil, astfel ca ptr ei, ca o incununare a fuziunii dintre AMD si ATI, le este oferita exceptionala platforma mobila, code named PUMA, care combina intr-un mod fericit mobilitatea, performanta si pretul acceptabil.

Toate aceste produse le puteti achizitiona online si fara nici un efort de la www.magazinultau.ro; www.emag.ro; www.oktal.ro; www.marketonline.ro; www.onsite.ro; www.arigo.ro.

Articol publicat ptr concursul Superblog 2008.

Ii multumesc ptr ajutorul oferit la scrierea acestui articol, tatalui meu!

Niciun comentariu: