joi, 16 septembrie 2010

Cartea il face pe om nu bogatiile



La un om conteaza cartea si ce invata din ea!  Nu ca are aur si avere si haine de cazi pe spate, chiar daca le ai nu poti deveni nimic in viata!

Colegi mei de la scoala se comporta foarte urat cu mine deoarece eu nu ma imbrac ca ei, cu haine noi si de firma si nu ma schimb de 2 ori la scoala. E penibil sa vi cu hainele dupa tine si sa te schimbi numa de dragul de a fi la moda, eu nu sunt ca ei vin in hainele pe care le am nu imi cumpar in fiecare zi haine, machiaje, bijuteri.... Tatal meu mi-a spus defapt nu esti cu nimic special daca te schimbi de 10 ori pe zi cu niste haine, atata vreme cat tu ca si copil esti acelasi, iar prin asta nu incerci decat sa iesi in evidenta, pentru ca in rest esti o nulitate si de faptul ca ma jignesc, sau ca ma mai barfesc, defapt sunt invidiosi pe mine. Asa ca nu trebuie sa ma supar pe faptul ca nu sunt ca ei sau pe faptul ca ma jignesc, eu trebuie sa ma concentrez pe scoala nu pe cum arat, dupa cum spune un proverb   'ai carte ai parte',asa ca scoala este pentru mine pe primul loc si asa vreau sa devina de acum inainte, pentru ca asa voi fi mai speciala.

2 comentarii:

ice4you® spunea...

Deosebit nu esti prin ceia ce incerci sa arati ca esti, ci prin ceia ce esti! :) Nu mai pune la suflet toate rautatile si nu incerca sa fi ca cei care incearca sa dovedeasca ceva prin niste hainute sau zorzoane! Tu esti o fetita speciala, inteligenta si frumoasa, nu ai nevoie sa ii copiezi pe ei si sa devi copie la copie asa cum sunt si ei! :)
O carte pe care o primesti de la cineva este un dar mai de pret decat daca ai primi cadori scumpe asa cum ai primit poate pana acum! :)
Noapte buna, Alex! :)

Alex spunea...

Ai mare dreptate si iti multumesc frumos! ^_^