marți, 28 octombrie 2008

Asus F8P


Asus F8P este laptopul despre care nu sti ce sa zici pana cand nu il testezi putin si incerci sa ii intelegi stilul simplist dar in acelasi timp inclinat inspre functionalitate si portablitate.
Sub exteriorul bine finisat, se ascunde un laptop cu solide performanţe multimedia, orientat in special inspre utilizatorii cauta un notebook ce imbina armonios puterea şi portabilitate, în egală măsură. Cu un display de 14.1-inch WXGA si procesor Core2Duo tactat la 2.0GHz, 2GB de RAM, hdd de 250Gb si un VGA card ATI HD2400 reusind sa faca fata la toate cerintele actuale.

Specificatii ...



Ca stil si design, materialul utilizat ptr palm-rest este pielea, restul constructiei fiind din materiale plastice reciclabile si de foarte buna calitate, Asus mergand parca pe ideea "mix and match", iar daca a reusit sau nu ... depinde de fiecare utilizator in parte.

Ca si performanta, acest laptop cu siguranta ca va putea sa faca fata oricaror cerinte din partea utilizatorilor sai. Pretul unui asemenea laptop este de 4.231,20 si il puteti achizitiona online de la arigo.ro.

Articol publicat ptr concursul PCNews Superblog 2008.

Niciun comentariu: