duminică, 19 octombrie 2008

Dell Studio 1535


Notebook-urile au cunoscut in ultima perioada o crestere record a vanzarilor, in mare parte fiind cautate cele ieftine, cu configuratii de baza. Ce te faci insa atunci cand vrei mai mult? Ce sa alegi? Oferta este extrem de vasta si variata, producatori sunt foarte multi, astfel ca alegerea teoretic ar fi destul de dificila ... teoretic am spus, ptr ca daca dai in oferta pusa la dispozitie peste Dell Studio 1535 si stii despre ceva legat de tehnologii de ultima ora, este clar ca il vei socoti destul de repede a fi alegerea perfecta.

Procesor Intel Core2 Duo T8100 de ultima generatie, 2Gb ram, HDD 160Gb@7200rpm (foarte rar veti intalni acest tip de hdd performant la laptopuri!) VGA ATI Mobility Radeon HD 3450 full compatible DX10.1, camera de 2Mb pixeli, LAN 10/100/1000 si Dell Wireless 1510 802.11n (draft n) il garanteaza ca si pe un laptop pe care sa il alegi cu ochii inchisi.

Ca sa va faceti o idee mai buna va pun la dispozitie un video review complet ...



Ca sa fiu sincera, cel care este inebunit dupa laptopul asta si care m-a si ajutat sa scriu acest articol este tatal meu, care de cand i-a facut un reviw la el pe blog de cate ori aduce cineva vorba despre acest subiect, are el grija ca mereu sa explice la toata lumea ca acest laptop este "tata'lor" ca sa il citez :D Mi-ar placea daca as reusit sa il castig la concursul PCNews Superblog 2008 ptr care dealtfel am si scris acest articol si sa il fac cadou de Craciun. Sunt sigura ca s-ar bucura enorm si ar batea toba pe toate blog-urile pe care le are, mai ales ca acum ar avea posibilitatea de a putea sa isi intretina blog-ul oriunde ar fi avand in vedere faptul ca acest notebook cu configuratie de varf iti asigura acest lucru fara probleme. Pe acesta cale vreau sa le multumesc si sponsorilor de la magazinultau.ro, care l-au pus ca si premiu si de unde il puteti achizitiona si voi online, daca vreti mai mult decat un simplu laptop sau vreti sa faceti un cadou frumos apropiatilor pasionati de tehnologia de varf ;)

Niciun comentariu: